regatulunit.com Condamnare-in-timp-record-pentru-romanul-care-si-a-ucis-iubita,-la-Londra-(video)

Genu Armeanu, in varsta de 45 de ani, a fost condamnat la inchisoare pe viata in 15 minute, scrie observator.tv. Acesta va petrece cel putin 28 de ani in spatele gratiilor, fara dreptul de eliberare conditionata.

Romanul si-a ucis iubita pe 3 ianuarie. Elisabeta a fost injunghiata chiar in fata casei din Londra. Femeia avea 44 de ani si era mama a trei copii. Dupa ce a injunghiat-o, romanul a lasat-o sa agonizeze pe trotuarul din fata casei.

Cei doi se cunosteau de mici, dar au inceput o relatie la Londra in 2017.

Pentru ca lucrurile nu au mai mers intre ei, Elisabeta il parasise inainte de Sarbatori. Orbit de gelozie, romanul nu a vrut sa conceapa ca femeia nu vrea sa se casatoreasca cu el.

Pe 3 ianuarie, barbatul si-a pus in aplicare planul diabolic. A asteptat-o pe femeie in fata casei sa se intoarca din tura de noapte de la serviciu. Camerele de supraveghere din zona au surprins cum cei doi au avut o mica discutie, apoi acesta a scos cutitul si a injunghiat-o.

Fara sa aiba vreo remuscare, a plecat si si-a lasat fosta iubita sa agonizeze pe trotuar. Dupa cateva ore, el a trimis un mesaj unui prieten si i-a povestit ce a facut.

Apoi au urmat explicatii in fata oamenilor legii. Procesul sau a durat trei zile, iar juriul a deliberat in 15 minute pentru sentinta pe viata.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.