Asistent român medical în Marea Britanie judecat pentru atac sexual și hărțuire Asistent-român-medical-în-Marea-Britanie-judecat-pentru-atac-sexual-și-hărțuire

Un român, asistent medical în Marea Britanie, este judecat pentru atac sexual și hărțuire. Totuși, el a părăsit Regatul Unit înainte să se pronunțe pedeapsa.

Marian N. va fi arestat pe loc în cazul în care va pune piciorul pe teritoriul britanic, având în vedere că autoritățile nu știu unde se află în acest moment.

Bărbatul a fost chemat la audieri, însă acesta a răspuns cu un email, în care a scris că ar vrea, doar că nu are bani să ajungă în Marea Britanie și că nu este vinovat de acuzațiile care i-au fost aduse.

Anunturi pentru romani in UK –
Promoveaza-ti afacerea intr-un mod inedit.
http://anunturiuk.com/

În același timp cu procesul penal, și Consiliul Asistenților și Moașelor Medicale de la Londra a început o anchetă.

Îmi doresc să fiu asistent în Marea Britanie, vă rog să mă credeți, sunt nevinovat‘, a scris românul în emailul trimis autorităților britanice, conform devonlive.com.

Marian a fost acuzat de o colegă de muncă de agresiune sexuală în două rânduri și hărțuire. Femeia a arătat că românul a prins-o în bucătărie, unde a sărutat-o pe buze și pe gât, fără să-i dea acordul.

A ales să părăsească țara și să evite astfel procedurile judiciare”, se arată în raportul consiliului, care a hotărât excluderea românului din rândul asistenților medicali din Marea Britanie.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.