regatulunit.com 11-persoane-rănite-într-un-accident-la-Londra,-Șoferul-a-intrat-în-mulţime-(video)

O masina a intrat in multime la Londra, in apropierea Muzeului de Stiinte ale Naturii, iar mai multe persoane ar fi fost ranite, scrie BBC.

Serviciul de ambulanță din Londra a anunțat sâmbătă că 11 persoane au primit îngrijiri medicale, în special pentru răni la cap și picioare, după ce un automobil a intrat pe trotuar și a lovit mai mulți pietoni în apropierea Muzeului de Istorie Naturală.

Incidentul a avut loc la ora locală 14.30. Poliția a comunicat inițial că exclude ipoteza unui atac terorist, dar ulterior a revenit și a anunțat că nu exclude nicio posibilitate. În cele din urmă, Scotland Yard — poliția judiciară din Londra — a difuzat în rețeaua Twitter un mesaj în care precizează că ancheta vizează doar un accident rutier.

Am trimis la fața locului multe resurse, inclusiv echipa noastră de reacție în zonele periculoase, echipaje de ambulanță, paramedici în automobile de intervenție rapidă și agenți de intervenție“, a declarat directorul adjunct al operațiunilor, Peter McKenna, citat de Reuters.

Șoferul implicat în incident a fost reținut inițial de persoane din apropiere, apoi preluat de forțele de ordine, afirmă Xinhua, fără a preciza sursa relatării. Aceeași agenție de presă informează că poliția a izolat zona muzeelor din apropiere.

Chloe Hayward, reporter BBC, pleca de la muzeul de istorie in momentul incidentului.

Am putut vedea o masina pe cealalta parte a drumului, care parea sa mearga pe bordurile de pe margine si am vazut lume stransa, una sau doua persoane fiind pe pamant. A venit multa politie, elicoptere si am vazut si o ambulanta, ceea ce inseamna ca este cineva ranit, dar nu se clar cat de grav“, a declarat Hayward.

O anchetă este în curs de desfăşurare pentru stabilirea circumstanţelor şi motivului”, a precizat poliţia londoneză pe Twitter.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.